Research Detail
texture modify

การดัดแปรเนื้อสัมผัสและปรับปรุงคุณภาพสเต็กหมูขึ้นรูปที่ง่ายต่อการเคี้ยว ด้วยโบรมิเลนและไฮโดรคอลลอยด์ (Texture Modification and Quality Improvement of Easily Chewable Restructured Pork Steak by Bromelain and Hydrocolloids)

Posted on 08/08/2024

การดัดแปรเนื้อสัมผัสและปรับปรุงคุณภาพสเต็กหมูขึ้นรูปที่ง่ายต่อการเคี้ยว ด้วยโบรมิเลนและไฮโดรคอลลอยด์
Texture Modification and Quality Improvement of Easily Chewable Restructured Pork Steak by Bromelain and Hydrocolloids

Encapsulation Technology in Food Industry เทคโนโลยีการกักเก็บกับอุตสาหกรรมอาหาร

Posted on 07/05/2024

Encapsulation Technology in Food Industry

asdf

BCAAs คืออะไร?

Posted on 28/03/2024

BCAAs คืออะไร?

ดกด

ผลของสภาวะการเตรียมโฟมต่อสมบัติของผงโปรตีนจากพืชอบแห้งแบบโฟม-แมท

Posted on 18/01/2024

กหด

 

 

fd

การดัดแปรแป้งข้าวเจ้าด้วยวิธีความร้อนร่วมกับความชื้น (Heat-moisture treatment) และประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์แป้งชุบทอด

Posted on 16/01/2023

11

Non-destructive techniques for predicting qualities of foods and agricultural products

Posted on 01/12/2022

Sontisuk Teerachaichayut

fsf

Functional compounds from fish processing by-products and their application

Posted on 01/09/2022

Ali Muhammed Moula Ali

 

asdfd

Sustainable extraction of shrimp oil concentrate from shrimp processing waste using ultrasonication in conjunction with neoteric solvent system: bipotentialities and food application in hydrocolloid-based nanocomposite film

Posted on 30/08/2022

Sustainable extraction of shrimp oil concentrate from shrimp processing waste using ultrasonication in conjunction with neoteric solvent system: bipotentialities and food application in hydrocolloid-based nanocomposite film1

ขิง

การผลิตน้ำขิงโพรไบโอติกเพื่อสุขภาพ

Posted on 01/08/2022

 

 

fdg

ฟิล์มแป้งข้าวโพดพอลิไวนิลแอลกอฮอล์ผสมสารสกัดจากเปลือกแตงโมสำหรับยับยั้งการเจริญเติบโตของจุลินทรีย์ในอาหาร

Posted on 06/07/2022

ฟิล์มแป้งข้าวโพดพอลิไวนิลแอลกอฮอล์ผสมสารสกัดจากเปลือกแตงโมสำหรับยับยั้งการเจริญเติบโตของจุลินทรีย์ในอาหาร1